Onze docentes

Mobirise

Dorris Titulaer

In september 1978 werd Balletstudio Gerty Klaassen officieel overgenomen door haar dochter Dorris Titulaer.

Dorris Titulaer startte haar balletstudie bij haar moeder en heeft zich daarna achtereenvolgens in klassiek ballet bekwaamd op de Royal Academy of Dance Ballet School in Londen, R.A.D.-Stijl bij Dorothy Oswald (voormalig docente aan de Tilburgse Balletacademie), Emmy Moers-Grijze (voormalig organisatrice R.A.D. Nederland), Yvonne Beumkens (thans docente aan de Rotterdamse Balletacademie) en Allain Ponell (voormalig danser primeur en docent van de Parijse Opera).
Op deze wijze kreeg zij het inzicht en een opleiding in diverse stijlen zoals R.A.D., Bournonville en Vaganova.
Charactèr, Jazz en Modern studeerde Dorris aan het Krefelds Stadstheater bij Doris Houben. Om up to date te blijven volgt Dorris Titulaer nog steeds cursussen Jazz, Modern en Klassiek in binnen- en buitenland.

In 2003 ontving Dorris van de gemeente Venlo een waarderingsonderscheiding.
Vanaf oktober 2007 is Dorris mentor van de Royal Academy of Dance. Vele leerlingen van deze Venlose Balletstudio hebben hun vervolgopleiding aan verschillende academies afgerond. Ze dansen en geven les vooral in het buitenland.

Dorris heeft zelf 8 jaar in een ballet- en showgroep gedanst en hiervoor choreografieën gemaakt. Zij werkte bij een artiestenbureau in Maastricht, en danste voornamelijk in Duitsland, met name Keulen en Berlijn

Zij heeft choreografieën gemaakt voor o.a. dinershows in België, verscheidene modeshows, songfestival Duitsland, Donna Lynton en Jan Vayne etc.
Ook nu maakt zij choreografieën voor de Show- en demonstratiegroep. Voor de Floriade 2012 schreef zij de balletchoreografie van het openingsspektakel.

Lisa Wolters

Lisa Wolters

Lisa is al 11 jaar een bekend gezicht in onze dansstudio. Ze heeft bij ons grade 1 t/m 7 gedaan inclusief intermediate foundation. Ze is ook al hulpjuf bij de kleintjes op zaterdagochtend 

Opleiding
Lisa zit op dit moment in haar 3e jaar op het Valuascollege en volgt daar de Artez Vooropleiding Dans.

Theater
Lisa heeft zowel in de opera Belle Helene als in de Valuasmusical Sideshow een dans hoofdrol vertolkt. Op dit moment staat ze als Val Clarck in de productie a Chorusline.

Vanaf januari gaat Lisa Wolters lessen musicaldance verzorgen op de maandagavond. Van 17:30u tot 18:30u is voor de kinderen van 7 tot 12 jaar en van 18:30u tot 19:30u is voor de kinderen vanaf 12 jaar.

Ezra

Ezra Pijnenburg

Ezra geeft op vrijdag de lessen HipHop en Commercial / Feminine. 

KLIK HIER voor de CV van Ezra

Raven

Raven Verbruggen

Hallo mijn naam is Raven Janaie Verbruggen. Ik ben 19 jaar oud en dansen is wat ik het allerliefst doe. Al 13 jaar dans ik bij Dorris en naast het geven van mijn eigen lessen op de zaterdag assisteer en vervang ik bij verschillende danslessen. Ik ben ervaren met de dansstijlen: ballet, modern, hip hop en heels. Van 2019 t/m 2021 heb ik 2 wekelijks bij Dancers at Work in Amsterdam getraind om mij nog beter te kunnen ontwikkelen en weer nieuwe dingen te leren. Komend seizoen start ik aan het 2e jaar van de opleiding Danser Allround Show op het Rijn-IJsel college in Arnhem.

Kijk op mijn CV voor meer informatie.

Maartje

Maartje Leenen

Hi, ik ben Maartje! Ik ga komend seizoen Grade 3 geven en ik heb er ontzettend veel zin in. Kortgeleden heb ik mijn master communicatie- en informatiewetenschappen behaald aan Tilburg University, maar dans blijft toch wel mijn grootste passie. Ik dans al sinds mijn vierde bij Dorris en ben inmiddels 26. Ik heb de examens primary tot en met grade 8 gehaald en vervolgens 3 beroepsexamens. Ik ben een lyrische danseres met een groot hart voor klassiek ballet. Ik vervang al jaren klassieke en moderne lessen in de studio en ik kan niet wachten om nu Grade 3 te gaan geven.

Mobirise

Joni Blaaupot

Hoi, Mijn naam is Joni Blaaupot, ik ben 17 jaar oud en dansen is mijn grootste passie. Ik ben bij Dorris begonnen toen ik 3 jaar oud was, en inmiddels voelt het als mijn tweede thuis. Zelf volg ik de lessen Contemporary fusion, Advanced foundation en Hiphop. Buiten de lessen bij Dorris probeer ik regelmatig workshops te volgen in verschillende stijlen. Hiermee wil ik mij nog verder ontwikkelen, en uitzoeken welke stijl het beste bij mij past. Ik vind dansen zo leuk, omdat het mijn moment is. Voor mij is dansen niet alleen bewegen, maar ook een uiting van gevoel. Ik geef de les modern en assisteer bij verschillende andere lessen, en vind het dan ook heel fijn dat ik mijn passie ook met anderen kan delen. Hopelijk tot in de les :)

AI Website Builder